tisdag 6 april 2010

Driva en bensinstation.

Här hoppas jag att alla som är företagare inom bensinstationsbranchen kan byta tankar om alla problem som kan uppstå med allt från hyror,avtal,bensinbolag m.m.

6 kommentarer:

  1. Några rader,har många kolleger som på senare tiden har fått lämna sina stationer pga av konkurs eller av dålig lönsamhet,elpriset skjuter i höjden löner höjs och hyrorna skenar i väg medans oljebolagen sänker ersättningen på drivmedel till stationsinnehavaren detta är inte ett gott tecken.

    SvaraRadera
  2. Äntligen en blogg där man kan skriva av sig samt utbyta åsikter om hur det är att vara i denna branch,hoppas att fler från olika bensinbolag vill vara med och dela med sig av sina erfarenheter (både positiva och negativa)

    SvaraRadera
  3. Håller med Peter, det var på tiden att någon startar en blogg om vad som händer och sker i denna branch. Det är inte någon dröm att driva en bensinstation just nu. De flesta har ingen lönsamhet då bensinbolaget roffar åt sig allt...

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Måste säga att det är svårt att få ut bloggen på ett bra sätt!finns det nån som har nåt bra förslag?skriv och ge tips!tack på förhand.

    SvaraRadera
  6. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera